dimarts, 24 de febrer de 2015

Guia pràctica d'ús de la BCN3D+

Fa un temps, al departament vam adquirir un impressora 3D BCN3D+. Els resultats fins ara han estat molt bons i l'adquisició de la impressora ens ha permés ser en gran mesura autònoms en el desenvolupament de peces per a la realització dels nostres muntatges.

No obstant això, els començaments amb la utilització de la impressora poden ser una mica insegurs. Hi ha una gran quantitat de programes que et permeten fer moltes coses i decidir-se per un o altre és en gran mesura difícil.

És per això que des del departament, a la vegada que hem anat aprenent com fer servir la impressora, hem editat una petita guia pràctica amb la idea de facilitar aquest primer contacte amb la mateixa. Els programes i pàgines als que fem referència solucionen les impressions tot i que no són els únics i molts dirien que tampoc són els millors. Nosaltres no sabem si són els millors però si que sabem que funcionen molt bé, donen resposta a les necessitats que se'n han anat plantejant i ens està anat molt bé treballar d'aquesta manera. És per això que no podem fer més que recomanar-la.Cap comentari:

Publica un comentari